Za sigurnost vaše on line kupnje jamči

Online booking

Uvjeti jamstva rezervacije

Rezervaciju je moguće izvršiti nekom od kreditnih kartica.
Vaši osobni podaci, kao i podaci o vašoj kreditnoj kartici, u potpunosti su zaštićeni. Prijenos podataka odvija se preko sigurnosnog severa. Podatke kreditne kartice pohranjujemo isključivo kao jamstvo Vaše rezervacije. U slučaju otkazivanja ili nedolaska koriste se za pokrivanje storno troškova.

Plaćanje se obavlja na recepciji pri dolasku, i to gotovinom ili kreditnom karticom.

Uvjeti otkaza rezervacije

Rezervaciju je moguće besplatno otkazati najkasnije do 3 dana prije predviđenog dana dolaska. Ukoliko se rezervacija otkaže unutar 3 dana do dolaska, naplaćuje se cijena jednog noćenja. U slučaju nedolaska, bez da je rezervacija otkazana, naplaćuje se cjelokupna vrijednost rezervacije.

Transfer od aerodroma Zagreb (Zračna luka “Franjo Tuđman”) i natrag

Gosti hotela imaju pravo na uslugu prijevoza od aerodroma Zagreb i natrag na upit. Molimo goste kojima je potreban transfer da to najave pri rezervaciji.

Sobe hotela Dream su lijepo uređene i opremeljene besplatnim WiFi internetom, satelitskom televizijom, direktnim digitalnim telefonom, klima uređajem i mini barom.

Hotel i restoran "Dream" u Velikoj Gorici nalazi se samo pet minuta od aerodroma Pleso Zagreb.

Preko našeg on-line sustava možete odmah rezervirati smještaj po vašem izboru.

Možemo vam ponuditi parking na otvorenom ili unutar naše novo uređene podzemne garaže, Ovo je jedina garaža tog tipa u blizini aerodroma Zagreb!