Deluxe Suite

  • Gosti:
  • Ležaj:

Novo uređen suite sa bračnim krevetom i mogućnošću dva dodatna kreveta za max. četvero ljudi.

Dodatni kreveti su u zasebnoj prostoriji koja se može kliznim vratima odvojiti od bračnog kreveta i tako omogućiti privatnost na obje strane.

Suite je klimatiziran i ima besplatan pristup internetu (WiFi). Opremljen je flat SMART TV-om sa satelitskim prijemnikom, telefonom sa direktnom linijom te minibarom za osvježenje nakon putovanja. Daljinski upravljane rolete na prozorima omogućuju potpuno zamračenje prostorije.

U prostranoj kupaonici je hidromasažna kada (jacuzzi!) i tuš kada sa toaletnim potrepštinama, ručnicima i sušilom za kosu.

Posebnost ovog suita je “uredski” kutak u kojem Vam je na raspolaganju kompjuter sa internet vezom.

Kućni ljubimci su dobrodošli (uz nadoplatu!).

OPREMLJENOST
SMART TV sa satelitskim prijemnikom Besplatan pristup internetu (WiFi)
Telefon Minibar
PC Jacuzzi
Mogućnost transfera od hotela do aerodroma Zagreb (Zračna luka "Franjo Tuđman")
Gosti hotela imaju pravo na uslugu prijevoza od aerodroma Zagreb i natrag na upit. Molimo goste kojima je potreban transfer da to najave prilikom rezervacije.
Kućni ljubimci dopušteni
Uz dodatnu nadoplatu.
Sigurno plaćanje
Plaćanje se obavlja na recepciji pri dolasku, i to gotovinom ili kreditnom karticom.
Rezerviraj smještaj (Rezervaciju je moguće besplatno otkazati najkasnije do 3 dana prije predviđenog dana dolaska. Ukoliko se rezervacija otkaže unutar 3 dana do dolaska, naplaćuje se cijena jednog noćenja. U slučaju nedolaska, bez da je rezervacija otkazana, naplaćuje se cjelokupna vrijednost rezervacije.)
OSTALE SOBE