Apartman 2+1

  • Gosti:
  • Ležaj:

Ekskluzivno uređen, nov apartman sa sobom, kompletno opremljenom čajnom kuhinjom i kupaonicom sa tuš kabinom. U sobi se nalazi veliki bračni krevet i moderan kožni dvosjed te može primiti 2 ili 3 osobe.

Soba je klimatizirana i ima besplatan pristup internetu (WiFi), SMART TV ravnog ekrana sa satelitskim prijemnikom i telefon sa direktnom linijom.

Čajna kuhinja je funkcionalno opremljena aparatima kao što su hladnjak i mikrovalna pećnica. Tu su također i sve ostale kuhinjske potrepštine i mali kuhinjski aparati (toster, kuhalo za vodu, itd.) potrebni za izradu ukusnog jela bilo da se radi o doručku, ručku ili večeri. Ako Vam se ipak ne kuha, nema problema, naš hotelski restaurant Vam je uvijek na raspolaganju!

Kupaonica je opremljena tuš kabinom, toaletnim potrepštinama i ručnicima. Nakon tuširanja trebati će Vam sušilo za kosu – i ono je tu! Standardna oprema ovog apartmana je i glačalo sa daskom za glačanje, daljinski upravljane rolete na prozorima za potpuno zamračenje prostorije te video portafon.

Posebnost ovog 2+1 apartmana je u “uredskom ” kutku, u kojem Vam je na raspolaganju PC sa internet vezom i Skypeom, multifunkcionalni printer-skener-kopirka te fax uređaj.

U ovom našem apartmanu možete prespavati noć ili dvije, no ako Vam se svidi, nudimo i kratkoročni i dugoročni najam prema posebnim cijenama. Molimo da nas kontaktirate radi više informacija.

Kućni ljubimci su dobrodošli (uz nadoplatu!).

OPREMLJENOST
SMART TV sa satelitskim prijemnikom Besplatan pristup internetu (WiFi)
Telefon Minibar
Kuhinjski aparati PC
Mogućnost transfera od hotela do aerodroma Zagreb (Zračna luka "Franjo Tuđman")
Gosti hotela imaju pravo na uslugu prijevoza od aerodroma Zagreb i natrag na upit. Molimo goste kojima je potreban transfer da to najave prilikom rezervacije.
Kućni ljubimci dopušteni
Uz dodatnu nadoplatu.
Sigurno plaćanje
Plaćanje se obavlja na recepciji pri dolasku, i to gotovinom ili kreditnom karticom.
Rezerviraj smještaj (Rezervaciju je moguće besplatno otkazati najkasnije do 3 dana prije predviđenog dana dolaska. Ukoliko se rezervacija otkaže unutar 3 dana do dolaska, naplaćuje se cijena jednog noćenja. U slučaju nedolaska, bez da je rezervacija otkazana, naplaćuje se cjelokupna vrijednost rezervacije.)
OSTALE SOBE