Apartman Silver

Nov, luksuzno i izrazito funkcionalno uređen apartman sa sobom, kompletno opremljenom čajnom kuhinjom i kupaonicom sa tuš kabinom. U sobi se nalazi veliki bračni krevet i dva odvojena kreveta te može primiti 2, 3 ili 4 osobe.

Soba je klimatizirana i ima besplatan pristup internetu (WiFi), TV ravnog ekrana sa satelitskim prijemnikom i telefon sa direktnom linijom.

Čajna kuhinja je funkcionalno opremljena aparatima kao što su hladnjak i mikrovalna pećnica. Tu su također i sve ostale kuhinjske potrepštine i mali kuhinjski aparati (toster, kuhalo za vodu, itd.) potrebni za izradu ukusnog jela bilo da se radi o doručku, ručku il večeri. Ako Vam se ipak ne kuha, nema problema, naš hotelski restaurant Vam je uvijek na raspolaganju!

Kupaonica je opremljena tuš kabinom, toaletnim potrepštinama i ručnicima. Nakon tuširanja trebati će Vam sušilo za kosu – i ono je tu! Standardna oprema ovog apartmana je i glačalo sa daskom za glačanje, daljinski upravljane rolete na prozorima za potpuno zamračenje prostorije te video portafon.

Posebnost našeg Silver apartmana je u “uredskom ” kutku, u kojem Vam je na raspolaganju PC sa internet vezom i Skypeom, multifunkcionalni printer-skener-kopirka te fax uređaj.

U ovom našem apartmanu možete prespavati noć ili dvije, no ako Vam se svidi, nudimo i kratkoročni i dugoročni najam prema posebnim cijenama. Molimo da nas kontaktirate radi više informacija.

Kućni ljubimci su dobrodošli (uz nadoplatu!).

Sobe hotela Dream su lijepo uređene i opremeljene besplatnim WiFi internetom, satelitskom televizijom, direktnim digitalnim telefonom, klima uređajem i mini barom.

Hotel i restoran "Dream" u Velikoj Gorici nalazi se samo pet minuta od aerodroma Pleso Zagreb.

Preko našeg on-line sustava možete odmah rezervirati smještaj po vašem izboru.

Možemo vam ponuditi parking na otvorenom ili unutar naše novo uređene podzemne garaže, Ovo je jedina garaža tog tipa u blizini aerodroma Zagreb!